Tämä kirja on elämäsi tärkein kirja. Sen tarkoitus on vapauttaa sinut sellaisesta ajattelusta, joka aiheuttaa sinulle emotionaalista kipua, päivittäistä kärsimystä, jota tunnemme kun luulemme, ettemme pysty muuttamaan ajatteluamme eli toisin sanoen itseämme ja arkeamme. Tyytymättömyys, ärtyminen, negatiivinen sisäinen puhe, itsetunnon kanssa kamppailu, saamattomuus ja viivyttely sekä monet muut ajattelumallit on mahdollista muuttaa. Kaikki ne oman mielemme jarrut, jotka estävät meitä elämästä sellaista elämää kun haluamme, voidaan ylittää. Meidän oma potentiaalimme pääsee esille, alamme nauttia elämästä ja luoda itsellemme hyvää mielekästä elämää.

Käsittelen ajattelua laajasti, mutta tärkeintä on avata näkyvämmäksi oman ajattelun merkitys omassa elämässä ja se miten sitä voidaan muuttaa, ja elää tasapainoista elämää vapaana rajoittavasta ja väsyneestä ajattelusta.

Kirjan tarkoitus on haastaa ja innostaa ihmisiä etsimään uudenlaisia tapoja ajatella. Tämä sisäinen muutos avaa uusia mahdollisuuksia ja lisää valtaa omassa elämässä. Kirjan lukemisen jälkeen olet rohkeampi ajattelija, jolle mikään ei ole mahdotonta. Viet itsesi rajoittavasta pelkojen ohjaamasta ajattelusta avoimeen, tuottavaan ja arvojen mukaiseen ajatteluun uusin tietoisemmin keinoin.

Taistelemme usein ajatusten eli mieleemme rakentuneiden mallien ja ohjelmointien kanssa, jotka saavat meidät rajoittamaan meidän elämäämme. Kun tulet tietoiseksi mielesi malleista, alat nähdä niiden läpi ja vapaudut niistä. Elämääsi astuu tyytyväisyys, mielen tasapaino ja sisäinen rauha.

28.1.2023

Rakkaudella,

Jaana

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Avaa chat
Kysy, vastaan mielelläni!
Moi! Kysy vaan, vastaan mielelläni!